logo backdrop

Dianetik Center Aarhus

Klamsagervej 27 • 8230 Åbyhøj • 86 19 10 44

Dianetik: Dia (græsk): Gennem; nous (græsk): Sjæl eller sind. Gennem sjælen.

Dianetik består af en række metoder, som kan hjælpe med at lindre uønskede sanseindtryk og følelser, ubegrundet frygt og psykosomatisk sygdom (sygdom forårsaget eller forværret af psykisk stress). Ordet Dianetik kan bedst beskrives som: Hvad sjælen - på grund af sindet - gør ved kroppen. Dianetik bygger på grundprincipper, der er nemt tilgængelige, klart påviselige og akkurat lige så gyldige i dag, som da de kom frem i 1950.

Bogen ”Dianetik – Den Moderne Videnskab om Mental Sundhed”

I dag praktiseres Dianetik i Danmark og hele verden over. Det hele begyndte den 9. Maj 1950, da Walter Winchell, en fremtrædende boganmelder fra New York Daily Mirror, hyldede Dianetik som et gennembrud: ”Ligeså revolutionerende for menneskeheden som den første hulemands opdagelse og udnyttelse af ilden.” Bogen blev øjeblikkeligt en bestseller på New York Times’ bestsellerliste og har siden overgået salgstallene for gennemsnitsbestsellere hvert år i seks årtier. Faktisk har ingen anden bog optrådt på New York Times’ bestsellerliste mere end et halvt århundrede efter sin første udgivelse. Mere end 20 millioner eksemplarer er der solgt og bogen er uomtvistelig det mest læste og betydningsfulde værk om det menneskelige sind, der nogensinde er udgivet. At dens betydning hurtigt gik op for folk, ses af, at der alene det første år efter udgivelsen i USA dannedes 750 Dianetik grupper. Dianetik - Den Moderne Videnskab om Mental Sundhed er idag oversat til 52 sprog.

Så sent som i dag på arbejde havde jeg et problem med ikke at kunne konfrontere, når andre er bedre end mig. Det irriterede mig, for jeg havde den indstilling, at JEG altid skulle være den bedste.  Jeg fandt så i dag i terapi hændelsen, der gjorde, at jeg havde det sådan og jeg fandt ud af hvorfor. Flere af de forhold jeg har haft, har været en kamp. Kampen gik ud på, at jeg skulle være SÅ go' og ikke til at skyde igennem, at jeg slet ikke kunne være mig selv.  Nu føler jeg bare, at jeg kan slappe af. SH
Jeg havde faktisk opgivet at kunne forbedre mine problemer med uro i kroppen samt konstant ringen for mine ører (Tinitus). Gennem Dianetik terapi skete der følgende: Efter 2-3 uger var uroen i kroppen væk, og for ca. en måned siden oplevede jeg en dag, at min kimen for ørene pludselig var væk. Jeg oplever nu jævnligt, at denne ringen er væk. Derudover har jeg fået forøget min kapacitet, når jeg studerer, samt fået en forbedret opfattelsesevne. Alt i alt er det en meget væsentlig forbedring i min hverdag. MO
® 2015-2020 Dianetik Center Århus. Alle rettigheder forbeholdt. Dianetik og Dianetik-trekanten er vare- og servicemærker, som ejes af RTC og bruges med dets tilladelse.