logo backdrop

Dianetik Center Aarhus

Klamsagervej 27 • 8230 Åbyhøj • 86 19 10 44

HVORDAN MAN BRUGER DIANETIK

Af L. Ron Hubbard

En visuel indføring i de teknikker, der er beskrevet i Dianetik bogen. Med en spilletid på i alt 4,5 timer udgør disse to DVD’er et uvurderligt supplement til bogen.

Pris inklusiv porto

BREVKURSUS I DIANETIK: DEN MODERNE VIDENSKAB OM MENTAL SUNDHED

Brevkurset er udformet til at sikre dig fuld forståelse i dit studie af Dianetik. Det er en forudsætning for kurset, at du har bogen Dianetik: Den Moderne Videnskab om Mental Sundhed. Kurset leveres via internettet af en trænet kursusvejleder.

Pris inklusiv porto

DIANETIK: DEN MODERNE VIDENSKAB OM MENTAL SUNDHED

Af L. Ron Hubbard

Denne banebrydende bog præsenterer opdagelsen af det reaktive sind, som ligger gemt i menneskets indre og slavebinder det. Det reaktive sind er kilden til dine mareridt, uforklarlige frygt, ophidselser og usikkerhed. Bogen viser, hvordan du kan slippe af med de usunde aspekter af dit reaktive sind.

Pris inklusiv porto
Jeg føler mig bedre til at kunne takle hverdagens problemer. Jeg er blevet bedre til at kunne modtage både ris og ros. Når der er nogen, der siger noget, når jeg at tænke mig om, inden jeg reagerer. Jeg har det bedre med mig selv på denne måde. Det mest positive, jeg har oplevet siden jeg begyndte med Dianetik, er, at jeg ikke er faret i flint på arbejdet en eneste gang. IC
Før jeg stiftede bekendtskab med Dianetik, havde jeg gennem ca. 12 år haft en enorm skræk for schæferhunde. Det var sådan, at hver gang jeg gik forbi en schæferhund på gaden, hoppede mit hjerte op i halsen på mig. Første gang jeg fik Dianetik terapi, gennemgik jeg en hændelse, som omhandlede oplevelser, jeg havde med en schæferhund, da jeg var 8 år gammel. Da jeg bagefter kom ud i det virkelige liv opdagede jeg, at min skræk for schæferhunde var forsvundet som dug for solen. Det var bare skønt at opleve. Det gjorde det 100% klart for mig, at Dianetik virker over al forventning. SS
® 2015-2020 Dianetik Center Århus. Alle rettigheder forbeholdt. Dianetik og Dianetik-trekanten er vare- og servicemærker, som ejes af RTC og bruges med dets tilladelse.